Domotica

logo

Naast de traditionele elektrische installatie kan u bij DME-projects ook terecht voor uw huisautomatisering en domotica.

Domotica

Bij DME-projects kan u terecht voor kleine en grote werken bij zowel nieuwbouw als renovatie. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden.

U kan bij ons niet alleen terecht voor plaatsen van uw elektrische installaties maar ook voor het onderhoud, depannage en aanpassing van uw bestaande installatie.

Naast de traditionele elektrische installatie kan u bij DME-projects ook terecht voor uw huisautomatisering en domotica.

Wil u eerder zelf de handen uit de mouwen steken? DME-projects staat u bij met raad en daad. Zelfbouwers voorzien wij van de nodige materialen en advies. Als u er ondanks onze steun toch niet uit komt, dan bieden we u ondersteuning ter plaatse.loxone logoLoxone is het toonaangevende merk voor woon- en gebouwautomatisering, dankzij de uitgebreide extensies die verkrijgbaar zijn in bekabelde en draadloze versie is dit systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dankzij deze flexibiliteit is het systeem gemakkelijk uit te breiden en aan te passen aan de veranderende noden van de gebruikers.

De centrale Miniserver stuurt niet enkel de verlichting, zonwering en rolluiken aan, maar zorgt ook voor de slimme aansturing van verwarming en koeling, rekening houdend met verschillende factoren zoals gebruik van de ruimtes, het weer, energieproductie enz.

Daarnaast kan het Loxone systeem ook gebruikt worden voor slimme toegangscontrole, brand en waterlekdetectie maar kan het systeem ook fungeren als inbraakalarm.

Verder kan het systeem gekoppeld worden met een hele reeks aan externe toestellen, van vaatwassers en wasmachines over energiemeters en laadpalen tot audio- en videosystemen.

Graag meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of demo.

Waarom u kiest voor DME-PROJECTS?

DME-PROJECTS is uw elektrieker voor ALLE elektriciteitswerken
in de Kempen, Antwerpen en omgeving!

 • Deskundig en professioneel

  Al uw elektra veilig en vakkundig aangelegd.
  Bekabeling wordt netjes weggewerkt.

 • Snel ter plaatse

  Altijd snel ter plaatse zodat we u verder kunnen helpen!

 • Betaalbaar

  Op zoek naar een goede en betaalbare elektricien, dan zit u bij ons op het juiste adres.

DME-Projects

Domotica

Galerij